BejelentésThe Celtic Warrior...
SHEAMUS!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlapon

Summerslam 2010Az adás közepén került sor a Sheamus-Randy Orton mérkőzésre a WWE övért. A meccs elején Orton irányított, később Sheamus dominált. Sheamus bevetette az Irish Curset és a Brouge Kicket is, de ez kevésnek bizonyult, Orton mindig kijött a pinből.

Sheamus be hozottt egy széket a ringbe, amit a bíró elszeretett volna venni, ám a spori a nagy huza-vona után kirepült a ringből, és diszkvalifikálta Sheamust, ezzel Orton nyerte a meccset, de mivel DQ-val nem cserélhet gazdát az öv, Sheamus maradt a bajnok!

A meccs után Orton még kiosztott egy RKO-t Sheamus-nak a kommentátori asztalra.

Sheamus fotók

A WWE ír pankrátora, Sheamus a WWE európai turnéját népszerűsítette. Képek itt

Monday Night Raw 2010.08.09.

Sheamus érkezik a ringbe, aki elmondja, hogy nem fél Ortontól, attól félt, mit tett volna Ortonnal. Természetesen megjelenik Randy is, és hosszas szóváltás után Sheamus csak ijesztgette Ortont az ütéssel, Orton azonban tett is, így ismét ő volt kettejük harcának a győztese.

Az ez utáni meccsen NXT rookie-k küzdöttek, a meccs végén pedig Kaval jól helyben hagyta a győztes-csapatból Kavalt, aki kapott egy Brogue Kicket, Irish Curset és egy Crucifix Powerbombot is.

PWI 500

A PWI minden évben besorolja az elmúlt egy év 500 legjobb pankrátorát. Sheamus a tizedik lett. A top 10:

1. AJ Styles
2. John Cena
3. C.M. Punk
4. Randy Orton
5. Chris Jericho
6. Batista
7. Shinsuke Nakamura
8. The Undertaker
9. Kurt Angle
10. Sheamus

A teljes lista: http://www.thewrestlinggame.com/wrestling/news/pwi_top_500_released.asp

Sheamus beszólt The Rock-nak?

Az elmúlt napokban olyan hírek keringtek, miszerint Sheamus beszólt The Rocknak, hogy ő csak egy vicc, s simán legyőzné őt, vagy akár az Attitude éra bármelyik pankrátorát.

Nos, az interjú igaz, viszont nagyon fontos hozzá tenni, hogy ez egy KARAKTER-INTERJÚ volt, magyarul azt mondta, amit a karaktere alapján kellett, és valójában nem így gondolta.

Sheamus póló

A WWE új Sheamus pólót adott ki:Ennek az ára 20 dollár, ami átszámolva körülbelül 6 ezer forint. Egy régebbi verzió:Ez valamivel olcsóbb, $12, ami nagyjából 3600 forint.

Monday Night Raw 2010.08.02.Sheamus ellenfele ezúttal Goldust. Sheamus beveti a Brouge Kicket, az Irish Curset és a Crucifix Powerbombot is, ezzel az összes kivégző mozdulatát. Könnyedén legyőzi Goldustot.

A meccs után mikrofont ragad: elmondja, hogy mennyivel más volt tavaly, mikor csak próbált magának nevet szerezni, most meg már kétszeres WWE bajnok. Ő nem egy harmadik generációs pankrátor, mint Orton, Sheamus saját magától jutott el oda, ahova. Ő egy bajnok, a Világ tetején. Véget vetett Triple H karrierjének, és ugyanezt fogja tenni Randy Ortonnal is, a Summerslamen. Az emberek sosem tisztelték annyira, mint amit megérdemel. Elmondja, hogy nincs szükségre a tiszteletükre, elég neki a WWE öv.

Sheamus később, az est main eventjét, az Orton vs Miz meccset távolról szemléli, majd Orton győzelme után berohanna a ringbe, ám a ring előtt meggondolja magát, Orton láttán.

Sheamus interjú
A WWE ezen a hétvégén Daytona Beach-en tart house showt. Ennek apropóján készítettek egy interjút a jelenlegi WWE bajnokkal, Sheamus-szel.

Hogy megy-e a tengerparta: Annyira elkerülöm amennyire csak tudom. Daytonában a Harley motorokat kedvelem.

Ő az első ír-születésű WWE bajnok: Ez nagyon sokat jelent nekem. Sok mindent feláldoztam azért, hogy most Amerikában beteljesítsem az álmomat. Mindig az lebegett a szemem előtt, amit kitűztem magam elé. Mindenki a maga sikere kovácsa. Kissé meglepődtem a gyors sikereken, de elhatároztam, hogy az első alkalmat kihasználom. Otthon, Írországban rengeteg rajongóm lett emiatt. Egy álom vált valóra.

Ki jelent nagyobb veszélyt az övre, Orton vagy The Miz: Ha bajnok vagy, akkor mindenki kinéz magának. Mindenki csak az övet szeretné. Orton komoly fenyegetést jelent. De én bárkit legyőzök, én vagyok a legjobb a világon. The Mizt pedig pedig talán móresre tanítom Daytonában.

A jövő: Szép jövő vár rám. Nagyon sokáig szeretnék uralkodni. A Nexus-szal és Cenával fegyverszünetet tartunk, így senki sem képes elvenni tőlem a WWE bajnoki övét. Hosszú időre tervezem bajnoki regnálásom.

Monday Night Raw 2010.07.26.
Az Orton-Jay Uso meccset Sheamus a kommentátori asztal mellől nézte végig. A meccs végén rárontott Ortonra, egy Brouge Kick-el lerúgta Jayt, ám kapott egy RKO-t Ortontól. Ekkor megérkezett Miz, aki (ismét) megpróbálta beváltani Money In The Bank táskáját. Ám a meccsre nem került sor, mert ő is kapott egy RKO-t Ortontól. Ekkor jött egy e-mail a general managertől: a mai main event egy Cena & Jericho vs The Miz & Sheamus meccs lesz!

A kulisszák mögött Miz és Sheamus újra összefut: Sheamus elmondja, hogy Miz minden próbálkozása hiábavaló lesz a WWE övért. Dühös szóváltások között Sheamus kiüti Miz kezéből a MITB koffert.

A Tag Team matchen Sheamus bevetette az Irish Curse mozdulatot Jerichon. Ám Chris hátba támadta Cenát egy Codebreakerrel, így Mizék könnyen megnyerték a meccset.

Jövő heti Raw: felvételről

Bár a mostani(07.26.) Raw még élőben ment, a jövő heti Raw felvételről fog adásba kerülni. A műsort tegnap, vagyis (07.25-én) vasárnap vették fel.

WWE Summerslam 2010 promo

A hivatalos Summerslam promo, Sheamus-szel!Rendezvény

A napokban Sheamus részt vett a Kansas City Royals rendezvényén, ahol sok autogrammot osztott a rajongóknak.

Monday Night Raw 2010.07.19.

Sheamus tartott egy rövid promót, amikor is megérkezett Miz, a Raw MITB meccs győztese. Miz elmondta, hogy mindig a nyomában lesz, minden lépését figyelni fogja, és ha eljön az alkalom, beváltja táskáját. Azonban Sheamusnek még meccse is akadt Evan Bourne ellen, akit könnyen legyőzött.

A meccs után Miz letámadta a Celtic Warriort, utána beváltotta táskáját. Ám ekkor megjelent R-Truth Miz letámadására, így elmaradt a meccs, mivel Miz visszavonta döntését.

Később, az adás dark matchén Cena DQ-val győzött ellene.

Money In The BankAz est főmérkőzése a Sheamus vs John Cena Steel Cage meccs volt. A mérkőzés némi meglepetésre "Let`s Go Sheamus" chantekkel kezdődött. A meccsen végig Sheamus dominált, s egy új mozdulatot is láthattunk tőle, a Sleeper Holdot! A meccs vége fele megjelent természetesen a Nexus. Cena kimászott volna, de visszatartották őt az ex-NXT-esek. Sheamust ugyan megpróbálta megzavarni Heath Slather, de Sheamusnek nem okozott gondot, és megvédte címét.

Rövid interjú Sheamus-szel

Amikor a PJStar.com riportere a fiatal generációról kérdezte, a Kelta Harcos így válaszolt:

"Szerintem teljesen normális, hogy idővel tehetséges fiatalok tűnnek fel.. Ez mindenhol így van. Olyan srácok is kikerülhetnek a minőségi munka után mint John Cena vagy Randy Orton. Most az NXT-s srácokon a sor. Ez mindig így volt. Ott voltak a 80-as évek, Bret Harttal és Shawn Michaels-szel, azután jött a The Rock és Stone Cold Steve Austin fémjelezte Attitude ére. Most ismét egy új fejezet kezdőtött a WWE történelmében, aminek én vagyok a zászlóvivője. És mindenki azon fáradozik, hogy ez ne így legyen."

Új WWE intro -Sheamus-szel!

A múlt heti Raw-n egy új, több helyen megváltoztatott intróval jelentkezett a WWE. Kiszedték azokat az embereket, akik már máshol, főképp a TNA-nél dolgoznak, valamint Jim Ross helyére Michael Cole hangja került. Ami nagy öröm, hogy Sheamus is benne van az intróban, pedig ő mindössze nem sokkal több, mint egy éve mutatkozott be a WWE-ben! Ez is mutatja, hogy ő volt 2009 Break Out sztárja.

Az intro:Monday Night Raw 2010.07.12.Evan Bourne-t ápolják a színfalak mögött, amikor megjelenik Sheamus, és Bourne állapotárol érdeklődik. Sheamus szerint Bourne jól járt, hogy nem vele kellett megküzdenie. Megjelenik a Nexus, és elverik Evant. A verekedés után Sheamus odalép a fekvő Bourne-höz, és elmondja, hogy tanuljon az esetből. A Nexus rá is szemet vet, de Sheamus inkább elfut, és Cena öltözőjét keresi.

Később, a Handicap meccset elbukó Cenát körbeállják a Nexus tagjai a mérkőzést követően, amikor nagy meglepetésre megérkezik Sheamus egy székkel, és elüldözi a Nexus tagjait.

Az adás dark matchén kikap Edge oldalán Orton és Cena ellen.

Summerslam 2010 plakát:Sheamus is megtalálható a plakáton, amiből arra lehet következtetni, hogy ő is ott lesz a nyár legnagyobb PPV-ján, a Summerslamen, akár bajnok lesz még akkor, akár nem.

Monday Night Raw 2010.07.05.
A Nexus-szal kezdődik a Raw, s megjelenik John Cena. Hozott magával még pár face embert, ám mielőtt letámadhatták volna a Nexust, őket támadták le, méghozzá néhány heel pankrátor, Sheamus-szel az élen. Cena tudni szeretné, miért tették ezt. Erre Sheamus válasza az, hogy őt nem zavarja amit a Nexus csinált Bret Hart-tal és Cenával. Ők ki szeretének maradni az egészből.

Később Josh Mathews Arn Anderson-el készített interjút, ám megjelent Sheamus, aki egy semmirekellő öregembernek tartja Andersont, mire Arn a bajnokság veszélyeire hívja fel Sheamus figyelmét, aki válaszul csak annyit mond, hogy a különbség a többi pankrátor és közte az az, hogy ő a bajnok.

Később, az adás befejezésével egy dark meccsre került sor, méghozzá egy Cena & Orton vs Edge & Sheamus összecsapásra, amelyet az utóbbi (face) csapat nyert meg.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!