BejelentésThe Celtic Warrior...
SHEAMUS!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlapon

Bizonyos időközönként felkerül néhány érdekes dolog, ami ki másról, mint Sheamusról szól!

Big Show énekli Sheamus bevonuló zenéjét, a Written In My Face-t! Természetesen nem igazi, de mindenképp szórakoztató:A Mattel kiadásában: Sheamus figura!


A Pro Wrestling Illustrated (egy amerikai pankrátor magazin) a 94. helyre sorolta Sheamust, amikor minden idők legjobb 500 pankrátorát állították össze.

Egy Raw house show, ami Sheamus szülőhazájában és városában, Dublinban, Írországban zajlott! Itt Sheamust nemzeti hősként szeretik, s Sheamus facere emlékeztető szöveget mond: Elmondja, hogy ezt az övet Íroszágért nyerte, és a közönség végig éljenzi őt, sőt, a végén még a Written In My Face-t is éneklik vele! Ami még nagy dolog, hogy Cena nem a szokásos alázását regélte el, hanem ő is elismeréssel beszélt a Celtic Warriorról, valamint elmondta, hogy ezek az emberek büszkék rá. Sőt, itt még Cena volt a bajnok, ám azt mondta, hogy ez ma Sheamusnek jár, és kezet is fogtak! Valamint Sheamus Írországbeli becenevét, az S.O.S.-t skandálja a közönség! A végén még a rajongókkal is pacsizik. De inkább lássuk a videót, aminek bár rossz a minősége, de az egész magáért beszél:Ha a fenti esetleg túl rossz lenne:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!